Compact alleen kabeltje had iets langer gemogen. Mfjonezzz 29 januari Ik raad dit product aan. Het is een kleine externe harde schijf met genoeg schrijfruimte. Ik had niet verwacht dat de harde schijf een automatische backup zou hebben. Snel in de overdracht.

Uploader: Mazumuro
Date Added: 13 December 2013
File Size: 11.50 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 25356
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Fix Maxtor External Hard Drive/USB Not Recognized Error without Losing Data – EaseUS

Fantastische externe HD, snel, gemakkelijk mee te nemen en ziet er ook nog goed uit. Maar toch leuk dat je die er gratis bij krijgt. Optima 7 december Ik raad dit product aan.

HasanY Hasselt 2 mei Ik raad dit product aan. Heel erg slank dun. Het is licht en maakt snel een backup van je bestanden.

| Seagate Backup Plus Slim 1 TB – Zilver

Al met al een mooi apparaat voor het redelijke prijs. Voorheen telkensceen game moeten verwijderen voordat ik een nieuwe game kon spelen, nu is dat verleden tijd! HaVe63 21 juni Ik raad dit product aan.

  EPSON RX430 TWAIN DRIVER

Jammer dat je eerst moet downloaden, dat was bij de seagate 1tb niet. De Backup Plus Slim is ook redelijk compact vandaar de Slim en hij heeft een strak, neutraal design. Ideaal dat hij geen power cable nodig heeft. Hade 22 oktober Ik raad dit product aan. Kalpana Delft 23 juni Ik raad dit product aan. Sannie 5 september Ik raad dit product aan.

Anouk 9 juli Ik raad dit product aan. Heaops Zevenaar 2 december Ik raad dit product aan. Ideale oplossing om waardevolle informatie te backuppen en hierover weer direct te kunnen beschikken. Heel gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk mee te nemen, gezien de kleine omvang.

Data Recovery Wizard Free Edition can easily recover de…. Meegeleverde software raad ik niet aan om een back-up mee te maken: DonCorleoneMiguel oostende 13 juni Ik raad dit product aan. Het grote geheugen vind ik dan ook top. Ik ben zeer aangenaam verrast door het kleine formaat van deze harde schijf. Deze moet echter ook voor Windows 10 worden gedownload,waardoor de schijf uiteraard in het begin niet werkte geen back up maakte.

  DLINK DWA 123 DRIVER

Matige kwaliteit Kwetsbaar korte kabel defect.

De bestelling werd netjes door de postbezorger op de aangegeven datum bezorgd. Kilohana 26 november Ik raad dit product aan.

Seagate Backup Plus Slim 1 TB – Zilver

Makkelijk in het gebruik, genoeg ruimte en handig om mee te nemen! Snelle levering, goed verpakt! Ook is hij heel smal en makkelijk mee te nemen. En erg fijn dat er geen aparte voeding meer aan hoeft, maar de voeding gewoon via de bijgeleverde USB kabel loopt. Timie5 4 september Ik raad dit product aan.

Dbmarc 18 september Ik raad dit product aan. Juulos 28 juni Ik raad dit product aan.